Kanal D: “Te vreau lângă mine”, lider de audiență

Show-ul matrimonial “Te vreau lângă mine” difuzat de Kanal D a fost marți, 31 ianuarie 2012, lider de audiență. Emisiunea prezentată de Niculina Stoican a fost în preferințele românilor, clasând Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, informează un comunicat de presă.

”Românii au preferat marți, 13 ianuarie 2012, emisiunea “Te vreau lângă mine”. Producția prezentată de Niculina Stoican a înregistrat un rating de 4.3% și o cotă de piață de 15.1% (target: Ind 4+). 819.000 de telespectatori din întreaga Românie au urmărit Kanal D, în intervalul orar 13.15 – 14.30, conform datelor furnizate de Kantar Media.

“Te vreau lângă mine” este singura emisiune din România în care oamenii singuri au posibilitatea de a-și găsi sufletul pereche în direct la televizor. În fiecare ediție, “cupidonul” Niculina Stoican invită în platou persoane care și-au manifestat intenția de a forma un cuplu cu unul dintre cei 20 de invitați din emisiune, care își caută la rândul lor pe cineva cu care doresc să întemeieze o relație de dragoste”.

Emisiunea “Te vreau lângă mine”, prezentată de Niculina Stoican, poate fi urmărită de luni până vineri, de la 13.15, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel