Jurnalistul care a demis un general: detalii-bombă despre moartea lui Michael Hastings

Michael-Hastings
Michael-Hastings

Moartea jurnalistului Michael Hastings - autorul materialului de presă care a dus la demisia comandantului trupelor americane în Afganistan, Stanley McCrhystal - a fost un accident, au concluzionat autoritățile din Los Angeles. Ziaristul a murit pe 18 iunie, după ce mașina pe care o conducea a intrat cu mare viteză într-un copac. În momentul decesului, Hastings avea droguri în organism, a stabilit medicul legist.

Accidentul lui Michael Hastings a fost o sursă de teorii ale conspirațiilor. Eticheta de ”accident dubios” se pare că este spulberată de legiștii din L.A, care au concluzionat că nu există urma unor factori exteriori care să fi determinat moartea jurnalistului. El a murit din cauza rănilor provocate de accident.

În urma autopsiei au reieșit însă detalii surprinzătoare: Hastings avea urme de metamfetamină și marijuana în sistem, pe care le luase cu puține ore înainte de accident. Folosirea acelor substanțe nu a condus însă la nefericita întâmplare, se arată în raportul toxicologic citat de ziarul Los Angeles Times.

Problemele jurnalistului cu drogurile sunt foarte vechi. El a reînceput să ia droguri cu o lună înainte de moartea sa, după ce se abținuse de la substanțe interzise timp de 14 ani.

Jurnalistul american Michael Hastings a murit, în iunie, în urma unui accident de mașină. Adepții teoriei conspirației au opinat că în spatele morții lui Hastings s-ar afla, de fapt, agenții federali. FBI a negat public alegațiile. Ziaristul este celebru pentru articolele referitoare la Agenția Națională de Securitate a SUA și pentru materialul din revista ”The Rolling Stones” (2010), care a dus la demisia generalului McCrhystal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel