Jafuri inedite în Israel. Arma făptaşului, un avocado!

Avocado
Avocado

Un bărbat a reuşit să jefuiască două bănci din sudul Israeulului, obţinând 8.000 de dolari, folosindu-se doar de un avocado drept armă. Bărbatul a folosit fructul pe post de grenadă ca să sperie angajaţii companiilor şi pentru a-i da banii, menţionează observator.tv. 

Bărbatul în vârstă de 47 de ani,a cărui identitate rămâne necunoscută, a dat prima lovitură la o bancă din oraşul Beersheba din sudul Israelului, la mijlocul lunii mai. Atunci a intrat în clădire şi i-a înmânat casieriţei un bilet în care ordona să îi fie daţi imediat banii.

Când personalul Băncii Poştale a sesizat că este un jaf, omul a scos un avocado, ţipând că are o bombă şi că o va detona dacă nu îi este respectată cerinţa. Femeia a golit imediat sertarul de bani, dându-i tâlharului suma de 4,450 de dolari.

Cinci zile mai târziu, acelaşi om, purtând o pălărie de pescar şi ochelari de soare, pentru a nu fi identificat de camerele de scuritate, a intrat în altă bancă din acelaşi oraş, cu exact acceaşi metodă. Bărbatul a ieşit din clădire cu nu mai puţin de 3.300 de dolari.

Potrivit Daily Mail, poliţia a reuşit să dea de urmele bărbatului, iar când l-au arestat, au rămas mască. „Grenada” pe care omul o folosea era de fapt un avocado, pictat negru. Tâlharul nu este la prima abatere, el a mai fost închis timp de trei ani tot pentru jaf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel