Urmărește emisiunea live


Iubitoare de animale, mesaj ȘOC despre polițistul Vezeteu

O iubitoare de animale a scris un mesaj extrem de controversat despre polițistul Sorin Vezeteu care a fost înjunghiat mortal în Gara Burdujeni.

Adriana Popescu a scris pe pagina sa de Facebook că omul legii a murit pentru că a fost pedepsit de divinitate. Mai precis, femeia face referire la faptul că Sorin Vezeteu a postat, în urmă cu trei ani, o fotografie în care apare ținând un cuțit la gâtul unui iepure.

"Legea atractiei (n.r. - ?!) ne-a arătat cum acest polițist înjunghiat mortal în gât ieri-noapte a primit exact ceea ce făcea el animalelor. A simțit și el tăișul cutițului cum îi secționa jugulara. Sorin Vezeteu este numele lui, iar acum se află alături de spiritele tuturor animalelor pe care le-a ucis și mâncat", a scris Adriana Popescu pe Facebook.

(w670)

Cum era de așteptat, postarea a fost îndelung comentată, oamenii împărțindu-se în tabere pro și contra.

[citeste si]

Polițistul a fost omorât cu sânge rece pe peronul Gării Burdujeni. Crima a avut loc joi seară, în jurul orei 21.30. Agentul șef de poliție se afla în misiune de patrulare pe peronul gării. La un moment dat, un individ a venit pe la spate și fără să spună nimic, a început să-l lovească. Atacatorul, care era înarmat cu un cuțit, i-a aplicat omului legii o lovitură în zonă gâtului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel