IPRS Băneasa, CLASARE. Mihaela Iorga Moraru: Campanie concertată împotriva mea

Roxana Neagu / 05 feb 2018 / 15:24 Salveaza PDF Comentarii

Mai multe publicații au anunțat astăzi că dosarul care a investigat modul de privatizare a a Întreprinderii de Piese Radio și Semiconductori (IPRS) Băneasa, instrumentat de procurorul DNA, Mihaela Iorga Moraru, a fost clasat pentru că faptele s-au prescris. Omar Hayssam era acuzat în acest dosar. Mihaela Iorga Moraru a infirmat. 

”Nu știu cum a ajuns această informație în spațiul public, ce pot să vă spun este că acest dosar nu a fost închis din cauza prescrierii faptelor. Nici la acest moment, faptele susceptibile a fi încadrate ca infracțiune de abuz în serviciu nu sunt prescrise. Soluția dată în dosarul IPRS Băneasa este o soluție dată pe fondul cauzei, dată pe `fapta nu este prevăzută de legea penală` în ceea ce privește infracțiunea de abuz în serviciu.”  spus procuroarea DNA Mihaela Iorga Moraru, la Antena 3. 

”Campanie concertată”

Procuroarea DNA Mihaela Iorga Moraru consideră că este o campanie împotriva sa, însă subliniază că, atât timp cât aspectele sunt nereale, ele pot fi verificate și nu pot avea consecințe în ceea ce o privește. 

Despre aceste informații din spațiul public, Mihaela Iorga Moraru a afirmat că ”este o campanie concertată împotriva mea, este o presiune care se pune pe Inspecția Judiciară, dar eu sunt optimistă, pentru că aceste aspecte sunt nereale, pot fi verificate și nu pot avea consecințe în ceea ce mă privește.”

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27