Alătură-te comunității!
IPRS Băneasa, CLASARE. Mihaela Iorga Moraru: Campanie concertată împotriva mea

Roxana Neagu / 05 feb 2018 / 15:24 Salveaza PDF Comentarii

Mai multe publicații au anunțat astăzi că dosarul care a investigat modul de privatizare a a Întreprinderii de Piese Radio și Semiconductori (IPRS) Băneasa, instrumentat de procurorul DNA, Mihaela Iorga Moraru, a fost clasat pentru că faptele s-au prescris. Omar Hayssam era acuzat în acest dosar. Mihaela Iorga Moraru a infirmat. 

”Nu știu cum a ajuns această informație în spațiul public, ce pot să vă spun este că acest dosar nu a fost închis din cauza prescrierii faptelor. Nici la acest moment, faptele susceptibile a fi încadrate ca infracțiune de abuz în serviciu nu sunt prescrise. Soluția dată în dosarul IPRS Băneasa este o soluție dată pe fondul cauzei, dată pe `fapta nu este prevăzută de legea penală` în ceea ce privește infracțiunea de abuz în serviciu.”  spus procuroarea DNA Mihaela Iorga Moraru, la Antena 3. 

”Campanie concertată”

Procuroarea DNA Mihaela Iorga Moraru consideră că este o campanie împotriva sa, însă subliniază că, atât timp cât aspectele sunt nereale, ele pot fi verificate și nu pot avea consecințe în ceea ce o privește. 

Despre aceste informații din spațiul public, Mihaela Iorga Moraru a afirmat că ”este o campanie concertată împotriva mea, este o presiune care se pune pe Inspecția Judiciară, dar eu sunt optimistă, pentru că aceste aspecte sunt nereale, pot fi verificate și nu pot avea consecințe în ceea ce mă privește.”

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +11    Negative: 0
Inuka, primul urs polar născut la Tropice, eutanasiat

George Mihail Pârvan / 25 apr, 11:18


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.12