iPhone 8. Data lansării, specificații, zvonuri și preț

iPhone 8. Foto captură YouTube
iPhone 8. Foto captură YouTube

iPhone 8, unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri din 2017, va fi prezentat, conform celor mai noi date, spre finalul lunii septembrie.

Există numeroase zvonuri legate de iPhone 8, informaţiile indicând că Apple pregăteşte un telefon cu totul nou, inclusiv în ceea ce priveşte aspectul. Apple pare să aleagă oţelul inoxidabil pentru crearea carcasei noului dispozitiv, iar componentele vor fi livrate atât de Foxconn, cât şi de Jabil.

Există zvonuri potrivit cărora Apple s-ar gândi să renunţe definitiv la butonul de Home, pe care l-ar putea integra direct în display, cu tot cu senzorul de amprente. De asemenea, iPhone 8 ar urma să fie rezistent complet la apă.

În ceea ce privește camera foto, KGI Securities crede că Apple va prelua dual-lens din iPhone 7 Plus, deși nu este clar dacă aceasta va fi disponibilă pentru anumite modele. Singura modificare specifică menționată este că ambele obiective (cu unghi larg și teleobiectiv) vor avea o stabilizare optică a imaginii.

Cu privire la preţ, acesta s-ar încadra undeva între 1.000 şi 1.200 de dolari. De menţionat că preţul depinde de capacitatea internă a telefonului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel