Ionela Năstase, scenariu fabulos despre "prestația șocantă a lui Carmen Iohannis"

Ionela Năstase a făcut un exercițiu de imaginație având-o ca protagonistă pe Carmen Iohannis.

Jurnalista de la România TV a spus că i-ar plăcea să o vadă pe scenă pe Carmen Iohannis dansând veselă așa cum Michelle Obama a făcut-o în repetate rânduri. Cu toate acestea, Ionela Năstase a explicat de ce scenariul este aproape imposibil de pus în aplicare în România.

"Ma tot uit la imaginile astea si nu ma satur de privit. Michelle Obama este Prima Doamna perfecta! (e drept ca-i permite si tara). Frumoasa, joviala, implicata, sexi, devotata, sociabila... O imagine de invidiat pentru orice sotie de presedinte!

Imaginati-va cum ar fi fost sa danseze Carmen Iohannis pe scena de la Sala Palatului. Parca vad comentariile de a doua zi.

In primul rand, Monica Tatoiu ne-ar aplica imediat corectia, ca o doamna profesor ce a fost: "sotia presedintelui, nu prima doamna!" Apoi, ar lansa fraze interminabile, pe alocuri jignitoare, despre prestatia socanta a lui Carmen Iohannis.

[citeste si]

Ar sari si cativa analisti fără patalama, învechiti in rele, sa spuna ca nu se cade ca o prima doamna sa se comporte asa si ca i-ar afecta imaginea presedintelui.

Razvan Ciobanu, designerul, s-ar baga si el, mai ales ca a mai facut-o si i-ar analiza tinuta: "Primă doamnă văd că se agită, precum Pepsi-Cola, pe tema cârpițelor. Nu îi iese, dar îmi place că-i războinică și tot zgârmă în prostul său gust. Sper să reușească, careva, cândva să-i scoată și-n cap rochițele mini și fără mâneci".

Nu in ultimul rand, adversarii politici ai presedintelui ar interpreta, asa cum chiar am mai auzit prin studiouri tv, ca in casa Iohannis cântă gaina.

Ei, uite d'aia nu avem o Prima Doamna dansand pe scena! Desi mie tare mi-ar placea...", a scris Ionela Năstase pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel