Ionel Dancă, reacție după ce Cioloș și-a făcut partid: Mă RETRAG!

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a anunţat, marţi, că se retrage din echipa Platformei România 100. 

"Sunt unul dintre iniţiatorii Platformei România 100, însă, după ultimele evoluţii, anunţ public că mă retrag din echipa România 100. Încă de la începutul acestei iniţiative am susţinut că foştii colegi de guvernare care doresc să continue proiectele începute trebuie să intre în politică alături de Partidul Naţional Liberal. În repetate rânduri, în cadrul Platformei, am militat pentru o orientare politică de dreapta şi pentru înscrierea noastră, a celor care gândim în acest fel, în PNL, singurul partid care poate învinge PSD şi care poate să ofere soluţii pentru o administraţie liberală care să modernizeze România", a scris Dancă pe Facebook. 

El a precizat că, pentru a evita posibile situaţii de conflict de interese, din momentul în care s-a înscris în PNL nu a mai participat la acţiunile Platformei România 100. 

Cererea de înfiinţare a partidului "Mişcarea România Împreună" a fost depusă la tribunal, a anunţat vinerea trecută fostul premier Dacian Cioloş. El a precizat că Platforma România 100 nu se transformă într-un partid politic, ci formaţiunea politică se va desprinde din platformă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel