Ionel Arsene (CJ Neamţ): MDRAP va achiţiona 21 de autobuze electrice pentru Consiliul Judeţean

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) va achiziţiona, în numele Consiliului Judeţean Neamţ, 21 de autobuze electrice destinate transportului public urban de călători, a anunţat marţi, pe pagina sa de Facebook, preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

 Arsene a precizat că, prin acest proiect, Consiliul Judeţean Neamţ va realiza, prin fonduri europene, investiţii importante în infrastructura de transport din Piatra-Neamţ. 'Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va achiziţiona, în numele CJ Neamţ, 21 de autobuze electrice cu lungimea de circa 10 metri, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiţii de deal, 21 staţii de încărcare lentă şi 7 staţii de încărcare rapidă în valoare estimată de 48.125.000 lei fără TVA', a declarat preşedintele CJ Neamţ.

Ionel Arsene a adăugat că infrastructura necesară operabilizării flotei de autobuze va fi realizată de Consiliul Judeţean prin modernizarea autobazei Troleibuzul, achiziţionarea unei flote de 20 de autobuze electrice şi realizarea staţiilor de încărcare de la capetele liniilor traseelor urbane. Pentru acest proiect, valoarea estimată a investiţiei este de 54 milioane lei fără TVA. 'Locuitorii oraşului Piatra-Neamţ merită să fie trataţi cu respect şi promptitudine de autorităţile locale, să circule în condiţii moderne şi civilizate. Să fie mândri de comunitatea lor şi să primească în schimb implicare şi soluţii de la aceasta. Mă voi ocupa personal ca aşa să se întâmple', a conchis Arsene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel