Ion Cristoiu: PNL va strivi toate partiduleţele, mai ales Mişcarea Populară

Ion Cristoiu  este de părere că ruperea USL reprezintă un moment benefic pentru România. Trecerea Partidului Național Liberal în opoziție va duce la strivirea   tuturor  partidulețelor, în special Partidul Mișcarea Populară, a mai declarat Ion Cristoiu, joi searea, la Realitatea TV.

 "În sfârşit, avem un partid de opoziţie. Acest partid de opoziţie va strivi toate partiduleţele şi mai ales Partidul Mişcarea Populară. Domnul Traian Băsescu are acum interesul să facă vreo trei PNL-uri mici, trei PDL-uri. Cu cât sunt mai multe, cu atât acest partid iubit de domnia sa, Mişcarea Populară, ar putea să crească. Celelalte partide, chiar şi PDL-ul, sunt umbrite. A fost un moment uriaş, benefic pentru România. Avem în sfârşit o echilibrare. Şi pentru Ponta e un moment benefic pentru că îl ascute. Când stai pe 80%, dormi. Începi să înveţi negocierile acum", a spus Cristoiu.

Jurnalistul mai spune că un astfel de moment nu ar fi putut exista dacă aveam o opoziţie de tip PNL: "Marţea neagră nu ar fi fost posibilă dacă noi aveam o opoziţie de tip PNL. De ce? Pentru că în momentul în care ai o asemenea opoziţie ai oameni în toate comisiile şi îţi blochează măsura".

 Întrebat dacă crede că Traian Băsescu va lovi în PNL, Cristoiu a răspuns: "Eu cred că încearcă, dar cred că nu ar fi corect nici măcar ca om politic. Dacă este preşedintele României şi are un minim patriotism, trebuie să înţeleagă că avem o politică echilibrată. Trebuie să redevină preşedintele României. Ultimul discurs nu a fost de preşedinte", a mai declarat Ion Cristoiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel