IOHANNIS, PREȘEDINTE. ELENA UDREA: Traian Băsescu termină mandatele câştigător

După zece ani de mandat, Traian Băsescu este un învingător, susține Elena Udrea.

VEZI ȘI: REACȚIA fiicei lui Mircea Diaconu după aflarea rezultatelor la alegeri. CEREREA ANEI DIACONU

Aceasta mai spune că Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale pentru că s-a bazat pe "antibăsism", un mit care a fost spulberat. 

"54,66% - 45,33%! Traian Băsescu termină mandatele câştigător. Antibăsismul este acum un mit spulberat. Victor Ponta s-a bazat doar pe acest mit, s-a luptat până în ultimul moment doar cu Preşedintele... Şi a pierdut.

Băsiştii, în turul doi, au votat toţi într-un singur fel: anti Ponta. La fel ca marea majoritate a celor care au pus ştampila pe Iohannis. Acum, în România avem o realitate: ANTIPONTISMUL", a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

"A fost un vot anti-Ponta şi anti-PSD, aşa cum a fost, de altfel, şi bătălia mea de 10 ani. Am tot respectul pentru oamenii alături de care am stat în ploaie, vânt şi frig timp de 8 ore pentru a putea să ne exprimăm dreptul fundamental de a alege. Toţi aceştia au votat şi ei împotriva lui Victor Ponta şi a PSD. Au votat cu speranţa de mai bine. Îmi doresc din suflet ca, peste 5 ani, să nu îi găsesc blazaţi sau dezamăgiţi. Nu vreau să-i văd că vor vota şi atunci împotriva cuiva", a mai scris Elena Udrea, imediat după ce a votat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel