Ioana Lupea și Mircea Marian, scoși din grila de programe a TVR Info

Ioana_Lupea_Mircea_Marian
Ioana_Lupea_Mircea_Marian

 Emisiunea "Foc Încrucișat" de la TVR Info, moderată de Postul public de treleviziune a programat mai multe emisiuni electorale sub genericul "România votează!", majoritatea urmând să fie difuzate după-amiaza, la ore de mică audiență, cu exceptia zilei de joi, când "România voteaza!" înlocuiește "Jurnal Plus", cu durata de o ora, potrivit hotnews.ro.

Despre decizia TVR,  Ioana Lupea a declarat că ea și Mircea Marian au fost înștiințați, joi, că "Foc încrucișat" se suspendă pe parcursul campaniei, urmând să fie înlocuită de o emisiune de dezbateri electorale.

 Ioana Lupea a precizat că decizia conducerii TVR a fost luată deși, marți, ea și Mircea Marian își exprimaseră acordul să realizeze dezbateri electorale pe parcursul campaniei. Lupea a precizat că, din câte i s-a spus, "Foc încrucișat" este singura emisune a TVR Info care este înlocuită de o dezbatere electorală.

 Ioana Lupea va continua sa realizeze emisiunea pe care o are duminica la TVR Info.

Chiar dacă, din punct de vedere financiar,  postul public de televiziune este falimentar, conducerea   instituției i-a menținut pe cei doi moderatori în grila de programe, pentru a ridica osanale permanent puterii portocalii.

De Ce News relata la sfârșitul anului 2011 despre salariile Ioanei Lupea și Mircea Marian, de 9. 700 de lei, respectiv 6. 100 de lei pentru  emisiunea  "Foc încrucișat". Măsura pentru ascunderea incompetenței celor doi moderatori și a enormelor salarii ale acestora, alocați din  banul public, a fost   delistarea de la audit a TVR Info, deoarece emisiunea "Foc încrucișat" practic nu se ma vedea în grilele de monitorizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel