Ioan Ghișe, despre Partidul pentru Creşterea Salariilor şi Pensiilor: Nu este doctrinar

Un nou partid urmează să fie lansat în viitorul apropiat.

Senatorul independent Ioan Ghişe a vorbit, în ediţia de duminică a emisiunii "Secvenţial" de la Antena 3, despre Partidul pentru Creşterea Salariilor şi Pensiilor, pe care intenţionează să îl înfiinţeze şi care propune societăţii româneşti şase direcţii strategice pentru relansarea economiei.

"Acest partid pleacă de la proiectul de ţară lansat anul trecut, în 7 august. Numele partidului esenţializează scopul partidului: Creşterea şi alinierea salariilor şi pensiilor din România în mod eşalonat, într-o perioadă de 10-12, la media salariilor şi pensiilor din Uniunea Europeană", a declarat Ioan Ghişe, precizând că partidul pe care-l va lansa în viitorul apropiat este unul de proiect, nu doctrinar, cu veleități ideologie.

Senatorul independent a arătat că partidul "propune societăţii româneşti şase direcţii strategice pentru relansarea economiei, în mod special a sectorului privat, al IMM-urilor, care soluții să stea la baza creșterii de venituri către bugetul de stat, care buget de stat să permită salarii mai bune, care salarii mai bune să însemne mai multe contribuții la bugetele publice și mai mult consum în societate. Numele prezintă în mod concret scopul. Ne propunem ca în următorii 10 ani să contribuim prin calitatea soluțiilor economice, constituționale, instituționale, legislative la acest obiectiv politic social economic major definit de Constituție. Art. 47 spune că statul este obligat să asigure un nivel de trai decent și măsuri de protecție socială", a explicat senatorul, care a recomandat și două site-uri, www.partidulcresteresalariipensii.ro și www.ghise-ioan.ro, pentru cei care doresc să afle mai multe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel