Ioan Bendei, demisie de la conducerea RCS & RDS

Ioan Bendei
Ioan Bendei

Ioan Bendei a demisionat marţi din funcţiile de vicepreşedinte şi administrator executiv al filialei din România a RCS&RDS, din motive personale, conform unui raport al Digi Communications remis Bursei de Valori Bucureşti. 

"Consiliul de Administraţie al filialei din România a societăţii RCS & RDS S.A. a fost informat cu privire la demisia domnului Ioan Bendei (vicepreşedinte şi administrator executiv în cadrul Consiliului de Administraţie), care a decis, din motive personale, să renunţe la poziţia deţinută în cadrul Consiliului de Administraţie al RCS&RDS. Demisia a fost înregistrată marţi, 5 februarie 2019, data începând cu care domnul Ioan Bendei nu va mai deţine o poziţie de conducere sau de reprezentare a RCS&RDS", se menţionează în raport. 

Conform sursei citate, Consiliul de Administraţie al societăţii convoca Adunarea Generala a Acţionarilor pentru a desemna un nou membru în cadrul CA. Până la decizia finală a AGA, Dan Ioniţă (40 de ani), director financiar al RCS&RDS şi al societăţii, va fi cel de-al cincilea membru al Consiliului de Administraţie al RCS&RDS, cu mandat interimar. Din Consiliul de Administraţie al RCS&RDS mai fac parte Serghei Bulgac (preşedinte), Valentin Popoviciu (vicepreşedinte), Mihai Dinei (membru neexecutiv) şi Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv). 

Ioan Bendei (61 de ani) a fost vicepreşedinte şi administrator executiv în cadrul RCS&RDS, parcursul său profesional fiind legat de înfiinţarea şi evoluţia RCS&RDS pe piaţa românească.

Vezi şi: Valentine's day 2019. Idei de cadouri pentru el și ea (VIDEO)

Tudorel Toader vine cu cifrele: Să nu facem comparaţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel