Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Invitat BOMBĂ la Antena 3. "Mi-a zis: 'nu pot să cred că mă chemi la emisiune' "

Mirela Voicu prezintă la Antena 3 emisiunea "Voi cu Voicu”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30.

Este o altfel de emisiune față de ce vedem la televiziunile de știri. Temele abordate sunt diverse. Timp de o oră nu se face politică, ci doar caterincă. Partea foarte interesantă este că invitații sunt cu totul și cu totul speciali, în sensul în care rar îi vedem la Antena 3. De exemplu, iată cazul lui Codin Maticiuc, cunoscut mai mult pentru aventurile sale de crai de Dorobanți. A răspuns invitației Mirelei Voicu de a venit la Antena 3 unde a vorbit despre viața de noapte, despre actorie, despre povești picante și ce se întâmplă în lumea oamenilor cu bani.

(w670)

Mirela Voicu a povestit pentru DC News cum l-a convins pe Codin Maticiuc să vină la Antena 3.

"Am subiecte serioase pe care încerc să le tratez serios, dar cu o lejeritate dată de felul meu de a fi. Am invitați foarte buni și speciali. Întotdeauna sunt oameni haioși, deștepti, fete frumoase care culmea! sunt și deștepte. Niciodată nu vei vedea, la mine în emisiune, un politician trist sau vreo divă apretată", ne-a zis jurnalista.

(w670)

"Codin Maticiuc a fost o provocare și pentru mine. L-am sunat și l-am rugat să vină în emisiune. Mi-a zis: 'nu pot să cred că mă chemi la Antena 3. Sunt 'băiatul de bani gata', nu vreau să-mi strici imaginea'. Și eu i-am zis: 'ba da, vreau să ți-o stric. Hai, vino, la Antena 3 și vedem noi ce iese'. A fost foarte reticient la început. Am avut o surpriză extrem de plăcută în sensul că este cu totul altceva decât știe toată lumea. Băiatul ăsta chiar citește și culmea scrie corect românește și scrie bine. I-a plăcut și lui. M-a sunat după emisiune și mi-a zis: 'Am mers pe mâna ta și am făcut bine. Reacțiile au fost pozitve. A fost mișto la tine în emisiune. Mai vin'. Așadar îl aștept la mine în emisiune pe Codin Maticiuc când va dori el", ne-a mai spus Mirela Voicu.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Mirela Voicu (Antena 3), despre ziua care i-a schimbat viața: M-am dus de rușine

Dacă ați ratat emisiunea în care Mirela Voicu l-a avut invitat pe Codin Maticiuc, aveți ocazia să urmăriți clipul de mai jos:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel