Întâmplare șocantă la un liceu din Buzău. Caz nemaiîntâlnit dezvăluit de un profesor-exclusiv

Situație strigătoare la cer într-un liceu din România.

Claudiu Corcodel, profesor de matematică, a relatat în exclusivitate pentru DC News, un fapt revoltător petrecut la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" Nehoiu (Buzău).

Dascălul ne-a povestit că în această instituție de învățământ se aruncă cu petarde în timpul orelor și nimeni nu ia nicio măsură. Claudiu Corcodel le cere organelor abilitate să se implice în acest caz care îi pune în pericol atât pe profesori, cât și pe restul elevilor care nu au nicio vină.

"Aviz organelor abilitate, la liceul din Nehoiu se aruncă cu petarde în timpul orelor și nimeni nu ia nicio măsură! Inspectoratul Școlar Județean Buzău nu ia nicio măsură împotriva abuzurilor demonstrate ale conducerii liceului de la Nehoiu. Nici până la această dată nu există fișa postului, inspectorii vin la comandă, fără ordine de serviciu (cazul meu, în timpul mandatului Burducea), calificativele anuale pentru anul precedent nu au fost comunicate niciunui cadru didactic nici până la această dată. Nimeni nu are curajul să-și asume răspunderea, iar directorul îi amenință pe inspectorii trimiși să-l ancheteze cu relațiile lui din partid, deși prin inspectorat râde toată lumea că a dat o notă explicativă plină de greșeli de ortografie", a spus Claudiu Corcodel contactat de DC News.

Amintim că, în urmă cu mai bine de o lună, dascălul a fost acuzat că și-a pus câțiva elevi să scrie întinși pe jos doar pentru că au întârziat la oră. Lucrurile se pare că nu au stat chiar așa, dovadă că profesorul de matematică s-a întors la școală. Acum, elevii care se pare că au fost învățați de conducere să dea declarații tip împotriva sa au devenit de necontrolat. Nimeni nu a luat nicio măsură, iar directorii Liceului Teoretic "Nicolae Iorga" Nehoiu - conform spuselor lui Claudiu Corcodel - încearcă să treacă întâmplarea sub tăcere.

[citeste si]

"După ce am fost scos abuziv de la clasa a IX a D (conform rezultatelor, una dintre cele mai slabe clase din liceu), elevii care au fost învățați de conducere să dea declarații tip împotriva mea, au devenit de necontrolat. Astfel, în data de 14.01.2016, la orele 17:45, în timpul orei de muzică, acești elevi au folosit în sala de clasă materiale pirotehnice, caz nemaiîntâlnit în școala noastră. Directorul și mai ales directoarea adjunctă Toader (fina primarului arestat) încearcă să bage sub preș evenimentul. Cei doi directori refuză să sancționeze elevii, deși este un caz penal. Celor doi le este teamă că elevii vor începe să vorbească despre cum le-a dictat conducerea declarațiile tip date împotriva mea. Așa se întâmplă când elevii sunt manipulați de conducerea școlii. Oare cât de departe trebuie să ajungă lucrurile ca să deschidă cineva ochii?", ne-a mai relatat Claudiu Corcodel.

VEZI ȘI: Adevărul a ieșit la iveală în cazul profesorului din Buzău acuzat că și-a umilit elevii-exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel