Intact, despre sechestrul pe averea lui Dan Voiculescu

intact
intact

Trustul Intact a făcut un anunț important după ce s-a pus sechestru pe o parte din averea lui Dan Voiculescu.

”Intact Media Group dorește să precizeze, pentru o corectă informare în cazul evenimentelor de dată recentă, că sechestrul asigurator instituit marţi de judecătorii din procesul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare NU are nicio legătură cu trustul și nici cu operațiunile derulate de acesta.

Intact Media Group își desfășoară activitatea în cele mai bune condiții, consolidându-și poziția de lider pe piață media din România, conform cifrelor de audiență și a recentelor achiziții de top”, se arată într-un comunicat de presă.

VEZI ȘI: Dosarul TELEPATIA. CAB extinde sechestru pe averea lui Dan Voiculescu

Noul complet de la Curtea de Apel București se grăbește pentru a da un verdict în dosarul "TELEPATIA", în care Dan Voiculescu este acuzat de o presupusă privatizare frauduloasă a ICA. Magistrații au decis ca pe data de 7 iulie să audieze toți martorii din dosar.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis să instituie sechestru pe o parte din bunurile lui Dan Voiculescu, în dosarul în care este acuzat de presupusa privatizare frauduloasă a ICA. Voiculescu s-a prezentat marţi, pentru prima dată, în faţa noului complet de judecată, format din judecătorii Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea. Avocaţii inculpaţilor au încercat să obţină o nouă amânare a procesului, solicitând schimbarea completului, însă cererea le-a fost respinsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel