Înșelată și condamnată. Ce pedeapsă a primit o româncă după ce și-a prins soțul cu altă femeie

O româncă din Spania a fost condamnată definitiv la şase luni de închisoare și la plata unor despăgubiri morale deoarece „i-a încălcat intimitatea” amantei soțului ei. Iată ce a făcut.

Această poveste care s-a tranșat în instanță a început la finalul anului 2012. Atunci bărbatul și-a cunoscut amanta, tot româncă, la biserica la care mergea împreună cu soția lui. Timp de aproape un an, cei doi au reușit să-și ascundă aventura. La un moment dat, însă, bărbatul a dus-o acasă pe amantă. Soția a apărut pe neașteptate și i-a prins în pat.

Furioasă, femeia i-a lovit pe cei doi și apoi i-a pozat. Mai mult, l-a obligat și pe soțul ei să-și pozeze amanta dezbrăcată. La final, soția a dat-o afară din casă pe amantă fără haine și a amenințat-o că, dacă nu-i lasă soțul în pace, va împrăștia fotografiile cu ea în tot orașul.

Agresată și umilită, amanta a făcut plângere împotriva celor doi soții. Toată povestea s-a încheiat abia acum. Față de cele 6 luni de închisoare, soția este obligată să-i plătească amantei o despăgubire de 600 de euro, conform Gazeta de Sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel