ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Dragnea: Nu-l cunosc pe Bercea Mondial

Președintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat vineri că Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu a fost niciodată în biroul său și că, de altfel, nici nu îl cunoaște pe acesta, așa cum afirmase fostul președinte al PSD Mircea Geoană joi seară, la Realitatea TV.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. "Sper ca domnul Mircea Geoană, fost președinte PSD, să nu fi făcut o asemenea afirmație mincinoasă. Sper. Pentru că Bercea Mondial nu a fost la mine în birou, nici în Kiseleff, nici în alt birou pe care l-am avut. Mi-aduc aminte că a fost la un moment dat în curtea partidului, știu că l-am văzut pe geam, am întrebat colegii... L-am văzut când ieșea din curte, nu a intrat în sediu. Nu știu ce făcea.

VEZI ȘI: MIRCEA BĂSESCU merge pe pixelul albastru

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Dar Bercea Mondial nu a fost la mine în birou și sper că este o neînțelegere a dumneavoastră, pentru că domnul Mircea Geoană nu putea să spună o asemenea minciună gogonată că l-a văzut pe Bercea Mondial la mine în birou", a afirmat Dragnea într-o conferință de presă la Ministerul Dezvoltării, citat de Agerpres.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Întrebat dacă îl cunoaște pe Bercea, Dragnea a răspuns: "N-am avut onoarea să-l cunosc".

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Fostul președinte al PSD Mircea Geoană a afirmat joi seară la Realitatea TV în legătură cu prezența lui Bercea Mondial la sediul PSD în 2009 că Liviu Dragnea ar trebui să lămurească acest lucru.

VEZI ȘI: Laura Codruța Kovesi reacționează la acuzațiile aduse de Bercea Mondial 

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. "Cel mai bine să-l întrebați pe domnul Dragnea ce a făcut în biroul dânsului, pentru că eu nu l-am cunoscut (n.red. — pe Bercea Mondial) și m-aș feri de un astfel de personaj", a spus Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel