INNA revine în forță pe scena de la Hard Rock Café

INNA va urca din nou pe scena de la Hard Rock Café, într-un show live full band.

Artista va prezenta publicului hiturile care deja au făcut-o cunoscută: "Hot", "Cola Song", "Ruleta", "Gimme Gimme", "P.O.H.U.I", dar și piese noi de pe albumul "Nirvana", lansat la finele anului trecut.

INNA va avea și un invitat special, pe Mark Stam, un tânăr artist din Republica Moldova de doar 19 ani, care a lansat de curând single-ul "Doar noi", în colaborare cu Alina Eremia.

"Mă bucur foarte mult că voi deschide concertul INNEI de la Hard Rock Cafe, acesta fiind și primul meu eveniment în România. Vă aștept cu drag să ne pierdem împreună prin frecvențele muzicii! ", a declarat Mark Stam.

Născut în Republica Moldova, Mark Stam studiază dansuri sportive de la vârsta de 8 ani. La 13 ani, și-a dat seama că îi place să cânte și s-a dedicat acestei aventuri. Este autodidact - a învățat tehnica vocală, chitară și pian de pe Internet, lăsându-se purtat de pasiunea pe care o are pentru tot ceea ce înseamnă muzica.

Piesa "Doar Noi" a fost compusă în mare parte de el însuși, ca un rezultat al lecțiilor luate online. Textul a fost compus de către Irina Kupko alături de Mark, iar producția poartă semnătură lui Mark Stam și a celor de la Marco & Seba, cei care au scris și produs piesele cele mai cunoscute ale INNEI, dar și "Bom Bidi bom" – Nicki Minaj și Nick Jonas sau Akon – "Hypnotized".

[citeste si]

Anul trecut, INNA a lansat single-urile "Ruleta" (peste 145 000 000 de vizualizări), "Gimme Gimme" (peste 111 000 000 de vizualizări), dar și "Nirvana", care are deja peste 40 000 000 de vizualizări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel