Ingrid Mocanu - Ionel Dancă, scandal monstru la România TV. Codrin Ștefănescu a intervenit

A fost scandal azi la România TV între Ionel Dancă, , purtător de cuvânt al PNL, și avocata Ingrid Mocanu.

Ulterior în dispută a intrat și Codrin Ștefănescu care i-a luat partea lui Ingrid Mocanu. Scandalul a izbucnit după intervenția lui Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor, cel căruia DNA i-a clasat un dosar după 5 ani și jumătate.

Ingrid Mocanu a cerut o justiție corectă iar în acel moment Ionel Dancă i-a replicat că nu ar trebui să aibă niciun comentariu atâta timă cât „sunteți o condamnată penal". Spirpitele s-au încins imediat iar Ingrid Mocanu a ridicat vocea și nu a mai putut fi oprită. Aceasta i-a replicat lui Dancă că nu a furat nimic, că a fost acuzată că nu știe să evalueze, dar "am arătat că știu".

„Să vă fie rușine" a urlat Ingrid Mocanu de mai multe ori, moment în care Codrin Ștefănescu a intervenit și i-a cerut să se calmeze. Liderul PSD a precizat că nu „poți să te aștepți altceva de la PNL". Totodată, Ingrid Mocanu a continuat dialogul și l-a acuzat pe Dancă că are președinte o persoană care a cerut bani în direct. Purtătorul de cuvânt al PNL i-a replicat că Ludovic Orban a fost achitat.

În scandal a intervenit și moderatoarea Andreea Crețulescu care a adăugat că Ingrid Mocanu nu este condamnată definitiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel