Infirmieră moartă. Caz șocant în Suceava

O infirmieră a murit după ce a căzut de la peste 2 metri în subsolul clădirii spitalului.

Femeia în vârstă de 58 de ani, angajată a Spitalului Municipal Rădăuți, județul Suceava, a murit luni seară, după ce a căzut în subsolul unității medicale.

Femeia lucra la spital din anul 2004, ca îngrijitoare-infirmieră, iar luni și-a început programul de noapte, de la ora 19:00.

Potrivit unor surse Mediafax din cadrul anchetatorilor, în jurul orei 20:20, femeia a mers în curtea din spatele spitalului, spre spațiul amenajat special pentru depozitarea deșeurilor periculoase, iar în momentul în care a ajuns în dreptul căii de acces către subsol, a căzut de la peste 2 metri, pe o suprafață plană din beton.

„Regretăm evenimentul, însă conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, se pare că persoana a părăsit locul de muncă, în speță compartimentul de primiri urgențe, s-a deplasat din proprie inițiativă în curtea interioară a spitalului, din motive necunoscute. Acolo, în timpul deplasării, s-a dezechilibrat și a căzut în subsolul tehnic al clădirii. De asemenea, pe imaginile surprinse de camere reiese că nu avea nimic în mână în momentul deplasării", a declarat, pentru Mediafax, managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi.

Personalul de pază a observat momentul în care infirmiera a căzut și a alertat cadrele medicale. Victima a fost transportată imediat în camera de primiri urgențe.

Medicii au făcut manevrele de resuscitare însă, în ciuda acestora, infirmiera a decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel