INCENDIU violent într-un bloc din Galați! O persoană a murit, zeci de oameni, evacuați

Foto Pexels
Foto Pexels

Un incendiu violent s-a produs în Galați.

O femeie a murit în urma unui incendiu care a izbucnit într-un apartament din Galați. Zeci de persoane au fost evacuate din blocul turn situat pe principala stradă a orașului.

Incendiul a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi într-un apartament situat la etajul 9. O femeie de 70 de ani a murit din cauza arsurilor și a fumului inhalat, potrivit Mediafax.

Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar femeia nu a mai putut fi salvată. O altă persoană rănită a fost transportată la spital.

La fața locului acționează patru autospeciale ale pompierilor gălățeni. Printre acestea este și autoscara pentru intervenții la mare înălțime. Pompierii au evacuat aproximativ 40 de persoane din blocul cu 10 etaje.

Apartamentul de la etajul 9 a ars în întregime, dar pagube sunt și în spațiile comune și pe fațada blocului. Cauza producerii incendiului va fi stabilită la finalul intervenției.

VEZI ȘI: România a depășit 7 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă

România are peste 7.000.000 de persoane vaccinate cu schemă completă, a anunțat, miercuri, RoVaccinare.

Potrivit RoVaccinare, miercuri a fost depășit pragul de 7.000.000 de persoane vaccinate cu schemă completă.

Potrivit postării, vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19.

„Prin vaccinare împotriva COVID-19 se reduce riscul de infectare; se reduce riscul de transmitere a virusului; se reduce considerabil riscul de spitalizare și se reduce considerabil riscul de deces”, transmite RoVaccinare.

Aproape 47% din populația adultă este vaccinată cu cel puțin o doză, a anunțat, marți, coordonatorul CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță.

Până miercuri, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.752.103 cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 9.869 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.606.820 de pacienți au fost declarați vindecați. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.336. Dintre acestea, 1.655 sunt internate la ATI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel