Imagini ȘOCANTE. Un bărbat a schingiuit un câine în fața mai multor copii. Asociația Kola Kariola, apel către Marcel Vela

Scene șocante în orașul Babeni, județul Vâlcea. Un bărbat a maltratat un câine în fața mai multor elevi, chiar dacă copiii l-au implorat să lase animalul în pace.

Cazul a fost făcut public pe pagina de Facebook a Asociației Kola Kariola. S-a întâmplat în orașul Babeni, județul Vâlcea. Un bărbat a maltratat un câine în curtea unui liceu, sub privirile neputincioase ale mai multor copii.

Nu se poate așa ceva, este inadmisibil ce se poate întâmpla într-o curte a unui liceu din orașul Băbeni. Sub văzul unui grup foarte mare de copii, acest individ fără suflet târăște o cățelușa, care este legată de gât de o sârmă pusă pe un băț. Acest individ am înțeles că lucrează la Primăria Orașului Băbeni ca și hingher, în plină zi să maltrateze, să schingiuiască săracul animal sub privirile a zeci de copii care plângeau și strigau să lase cățelușa în pace deoarece începuse să sângereze din cauza acelei sârme pusă pe un băț.

Acest individ nu avea legitimație, nu avea voie să rănească animalul. Mai important, a intrat în curtea liceului și fără mască și ce e chestia aceea de prinde el animalele? (un băț cu o sârmă?) Ok, poate că lucrează ca hingher, dar nu se procedează în halul acesta, nu ai voie să rănești animalul, erau copii mici, nu avea nici mască și în plină zi. INADMISIBIL!!!!”, a povestit un elev, potrivit reprezentaților Asociației Kola Kariola.

 

"Se vor lua vreodată măsuri?"

Asociația Kola Kariola a lansat un apel către Poliția Română.

"Revenim la domnul ministru Marcel Vela și la Poliția Română. Pentru astfel de cruzimi pe bani publici se vor lua vreodată măsuri? Individul nu are uniformă, nu folosește o metodă de capturare legală, pentru ca acea improvizație nu este o crosa, ci un fel de lat dintr-un băț și o sârmă, provoacă vizibil suferință și răni câinelui capturat, își desfășoară actul de cruzime în incinta unui liceu, fără a fi însoțit de personalul administrativ al spațiului, considerat altfel spațiu privat. Din punctul nostru de vedere era doar un individ care maltrata un animal în fața unor minori. Și repet, suntem în anul 2020, într-o țară din UE!", au scris reprezentanții asociației.

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel