Ilie Balaci, omagiu. O stradă îi va purta numele

Vlad Manolache / 22 oct 2018 / 22:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ilie Balaci, un simbol al Craiovei, a îndoliat o țară întreagă. Primarul orașului său natal a anunțat că o stradă importantă va purta numele marelui fotbalist.

Ilie Balaci nu va fi uitat niciodată de Craioveni. În semn de mulțumire pentru toate bucuriile create fanilor fotbalului, primarul din Craiova a anunțat că o stradă îi va purta numele. 

"Vom propune ca o stradă importantă"

"Ilie Balaci a fost un adevărat ambasador al Craiovei, iar Primăria Craiova îi va cinsti memoria astfel încât marele jucător să rămână pentru totdeauna aproape de sufletele noastre. Executivul Primăriei va propune Consiliului Local, în perioada imediat următoare, instituirea unei gale anuale pentru premierea celor mai buni juniori de fotbal, aşa cum şi-a dorit, de-altfel, şi marele jucător. Prima ediţie a acestei gale va fi la sfârşitul acestui an şi îi va purta numele. De asemenea, la o viitoare şedinţă a Consiliului Local, vom propune ca o stradă importantă din municipiul Craiova să primească numele Ilie Balaci", a transmis primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26