"I-aş face s.. oral prinţului Charles". Vezi cine a spus

osbourne
osbourne

The Sun scrie că soția unei celebre vedete a declarat că este dispusă să-i facă sex oral Prinţului Charles pentru a obține un titlu nobiliar. 

Sharon Osbourne, soţia celebrului Ozzy Osbourne, în vârstă de 60 de ani, a făcut recent o declaraţie care a stârnit controverse în Marea Britanie. Aceasta a spus că  pentru a obţine un titlu nobiliar, ar fi dispusă să îi facă sex oral Prinţului Charles.

Mai mult, Sharon a dezvăluit că în trecut chiar a flirtat de mai multe ori cu moştenitorul tronului Regatului Unit, mai ales că acesta are un simţ al umorului pe care ea îl apreciază.

Amintindu-şi de o întâmplare petrecută în timpul unui dineu organizat la Castelul Windsor, Sharon a povestit: „Era acolo o doamnă carea avea o mică bubiţă la colţul gurii. Şi tot continua să vorbească cu Prinţul, iar eu mă uitam la el şi îmi dădeam ochii peste cap... Iar el s-a uitat la mine şi mi-a zis <<Ştii de ce are acea bubiţă la gură?>>. I-am spus că nu ştiu, iar el mi-a răspuns: <<Pentru că a făcut prea mult sex oral şi i-a plăcut>>”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel