O femeie stătea la rând, la casă la supermarket, când a primit o propunere șocantă: 500.000 de dolari pentru a-i fi CUMPĂRAT bebelușul

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

O femeie de aproape 50 de ani a încercat să cumpere un bebeluș de la mama sa pentru suma de 500.000 de dolari.

O femeie de 49 de ani este acuzată că i-a oferit unei mame 500.000 de dolari pentru a-i cumpăra copilul, în timp ce se aflau la casă în supermarketul Walmart, la mijlocul lunii ianuarie, scrie True Crime Daily

Potrivit KPRC-TV, Rebecca Taylor s-a apropiat de coșul de cumpărături al unei mame în linia de la casă, în timp ce aceasta își ducea cei doi copii.

Își dorea să cumpere un copil

Potrivit declarației pe propria răspundere obținute de KETK-TV, Taylor a făcut comentarii despre părul blond și ochii albaștri ai fiului ei, întrebând prețul pentru care îl poate cumpăra. Mama a crezut la început că este o glumă și a încercat să râdă. KETK relatează că Taylor i-a spus apoi mamei că are 250.000 de dolari pe care îi poate oferi, dar mama a refuzat oferta.

Insistând, Taylor i-a spus mamei că își dorea de ceva vreme să-și cumpere un copil, iar mama i-a spus să stea departe de fiul ei. Se pare că Taylor era cu o altă femeie în acel moment, iar cea de-a doua femeie a întrebat-o pe mama cum se numește copilul, dar mama nu a răspuns. Cu toate acestea, KETK raportează că Taylor și cealaltă femeie au început să strige numele copilului.

Taylor a ieșit din închisoare în baza cauțiunii

Mama s-a îndreptat spre mașina ei și a așteptat plecarea celor două femei, relatează KETK. În parcare, Taylor a început să strige la mamă că îi va da 500.000 de dolari și că are de gând să-i ia copilul. Mama și-a încuiat copiii în mașină în timp ce Taylor aștepta în spatele unui SUV negru lângă mașina mamei. Se presupune că Taylor a continuat să-i spună că îl dorea pe fiul acesteia și că era dispusă să plătească 500.000 de dolari pentru el.

În cele din urmă, Taylor a plecat în SUV-ul negru, iar mama și cei doi copii ai ei au putut să plece în siguranță, nu înainte de a alerta autoritățile. Se pare că videoclipul de pe camerele de supraveghere de la Walmart s-a potrivit cu descrierea evenimentelor făcută de mamă.

Taylor a fost arestată și pusă sub acuzare marți, 18 ianuarie, de tentativa de cumpărare a unui copil, o infracțiune de gradul trei în Texas. Potrivit KPRC, Ea a fost eliberată joi, 20 ianuarie, de la Biroul șerifului din Houston, pe baza unei cauțiuni de 50.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel