Hunedoara: Şofer sancţionat de poliţişti după imaginile video surprinse în trafic şi postate online

Şoferul unei autocisterne din judeţul Hunedoara a fost amendat marţi şi a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile, după ce a fost filmat în trafic în momentul în care efectua mai multe depăşiri neregulamentare pe DN76 Brad-Deva, iar imaginile au fost postate în mediul online.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, şoferul este în vârstă de 30 de ani, este din localitatea Tomeşti, iar fapta pentru care a fost pedepsit a avut loc pe 24 octombrie. 'Bărbatul se afla la volanul unei autocisterne şi a fost filmat de camera de bord a unui autovehicul aflat în trafic, ulterior imaginile fiind postate în spaţiul online.

Şoferul de 30 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile', a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. Conform imaginilor şi comentariului care le însoţeşte, fapta ar fi avut loc pe raza localităţii hunedorene Săliştioara. În materialul video se poate observa cum autocisterna a depăşit mai multe maşini, chiar dacă marcajul era linie continuă, la un moment dat fiind traversată şi o alveolă de pe mijlocul drumului, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel