Hoţii din România au furat 60.000 de euro unei familii de ucraineni

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

O familie de refugiați ucraineni a rămas fără 60.000 de euro: Au scăpat de război, dar nu și de hoții români.

O familie din Ucraina, care a fugit de frica războiului, a dat de hoții din România. Reputați în toată Europa pentru mâna fină, hoții din România au lovit și o familie de ucraineni. S-a întâmplat la Timișoara, unde refugiații au rămas fără 60.000 de euro. Aceștia au depus o plângere la poliție.

„La data de 21 martie a.c., la nivelul Secției 1 Urbană Timișoara a fost depusă o sesizare, cu privire la faptul că unei familii de ucraineni i-ar fi fost sustrase o sumă de bani și mai multe bunuri, din autoturismul parcat pe strada Sfântul Ioan din municipiul Timișoara, de către persoane necunoscute. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat „, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun”, a anunțat IPJ Timiș.

Scăpați de teroarea războiului, refugiații ucraineni au dat de hoții români: familie prădată de 60.000 de euro, scrie Ziarul Unirea.

Hoți prinși în flagrant delict, după ce au spart o locuință din Focșani

Doi hoți au fost prinși în flagrant delict, luni, 14 februarie, după ce au spart o locuință din Focșani.

"La data de 14 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Focșani și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au surprins, în flagrant delict, 2 bărbați, care aveau asupra lor instrumente pentru deschiderea prin forțare a ușilor sau ferestrelor și stații de emisie-recepție", anunță IGPR într-un comunicat de presă.

"Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au prins, în flagrant delict, 2 bărbați, din Cotești și Urechești, de 37 și 38 de ani, imediat după ce ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință, din comuna Bolotești, cu intenția de a sustrage bunuri.

Prinderea a fost realizată în trafic, pe o stradă din municipiul Focșani, activitatea infracțională a acestora fiind documentată aproximativ 8 luni.

Asupra acestora, au fost descoperite instrumente folosite la deschiderea, prin forţare, a încuietorii ușilor sau ferestrelor locuințelor, precum și stații de emisie-recepție.

Totodată, cei doi sunt bănuiți că, în cursul zilei de ieri, 13 februarie, ar fi pătruns într-o locuință, din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Bărbaţii vor fi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Focșani, pentru continuarea cercetărilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al polițiștilor din cadrul serviciilor de investigații criminale din Brașov, Covasna și Buzău.", precizează IGPR. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel