HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie. Voropchievici, PREVIZIUNI pentru ZODII

Horoscop rune, Mihai Voropchievici
Horoscop rune, Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 23 aprilie - 29 aprilie 2018.

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie BERBEC - Va fi o săptămână de fertilitate și belșug în care toate visurile berbecilor se vor împlini. 

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie TAUR - Are o săptămână în care nu trebuie să îi enerveze pe cei din jur pentru a nu provoca tot felul de discuții. Aici este semnul uraganului. Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a duce o bătălie, dar bătălia nu trebuie să depășească un ton ridicat; să încerce să fie calmi și vor rezolva toate lucrurile.

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie GEMENI - Sunt în căutări, au o săptâmână de alternanțe. Unii vor să schimbe locuința, alții vor schimba locul de muncă. Este posibil să vor să schimbe și partenerul. Veți acționa extraordinar de favorabil și veți găsi rezolvare!

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie RACI - Sunt puși pe drumuri, vor avea o săptămână de alergătură. Dacă au bagajele pregătite pentru un mic concediu, pot pleca. Va fi o săptămână de călătorii!

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie LEU - Va fi o săptămână de comunicare, de mesaje. Este o săptămână foarte ocupată. Atenție la mesaje și vedeți cărora le dați curs!

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie FECIOARĂ - Are o săptămână puțin mai grea. Trebuie să aibă tărie și forță morală. De asemenea, trebuie să-și monitorizeze sănătatea. Săptămâna aceasta vine cu probe de încercări pe toate domeniile. 

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie BALANȚĂ - Să lase toate problemele în trecut și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună, chiar pentru un an mult mai bun!

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie SCORPION - Vor avea o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Bucurați-vă de ofertele lui Cupidon!

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie SĂGETĂTOR - Este pe punctul de a afla un adevăr al naibii de important cu marcaje puternice pentru viața lui. Nu știu ce ați sădit într-un trecut apropiat... nu vreau să vă sperii, dar veți culege cam ce ați semănat.

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie CAPRICORN - Este pe punctul de a începe o viață nouă.

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie VĂRSĂTOR - Este pus pe dispute, pe certuri, dar rugămintea este să nu-și facă griji degeaba pentru că va câștiga, în mod sigur, dar este nevoie de răbdare și calm.

HOROSCOP RUNE: 23 aprilie - 29 aprilie PEȘTI - Sunt pe punctul de a primi tot felul de informații interesante. Va fi o schimbare foarte importantă, acasă, în curând. Ei sunt sprijiniți de divinitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel