HBO își cere scuze după un anunț șocant de angajare

HBO și-a cerut scuze după un anunț de angajare indecent. Televiziunea a fost subiectul unor polemici din ccauza anunțului de angajare. 

Potrivit anunțului de angajare publicat în numele HBO, televiziunea căuta figuranți care să accespte "contacte genitale" și "sex oral simulat, cu mâna atingând părţile genitale", informează 20minutes.fr, citează Mediafax

HBO căuta figuranți care să lucreze la un nou serial marca HBO, "Westworld", de Jonathan Nolan. Serialul "Westworld", programat pentru lansare anul viitor, este o adaptare a unui film din 1974 regizat de Michael Crichton, un western futurist care are loc într-un parc de distracţii populat de roboţi. Din distribuţie fac parte actorii Anthony Hopkins, Ed Harris şi Evan Rachel Wood. 

Criticat de Sindicatul actorilor de la Hollywood, responsabilii HBO au explicat că anunțul a fost făcut de o agenție de casting externă. Oficialii postului de televiziune susțin că "nu au solicitat, nici aprobat" acest anunţ de casting. "(Anunţul, n.r.) conţine situaţii care nu sunt cerute niciunui actor şi vom rectifica imediat acest document", au mai spus aceştia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel