Hasdeu Buzău. Mesaj scandalos al unei fete despre profesorul Tarara

Simona Nuță, o fostă elevă a Colegiului Națonal B.P. Hasdeu, cel mai bun liceu din Buzău, și-a amintit, după ce a plecat de ani buni de pe băncile școlii, că profesorul Gheorghe Tarara, doctor în filozofie, ar fi hărțuit-o. 

"#metoo. Eram clasa a 9-a la cel mai bun liceu din orasul meu si anume Colegiul National "Bogdan Petriceicu Hasdeu". Eram in primele saptamani de scoala, super entuziasmata si totodata foarte timida. Soseste ora de Logica, nu stiu daca prima sau a doua. Profesor Gheorghe Tarara. Am fost crescuta intr-un mediu frumos si am fost foarte protejata de mizeriile din societate. Nu aveam idee ce oameni de nimic se afla in jurul meu. Sa revenim, incepe predatul, iar domnul profesor, daca il pot numi asa a inceput sa ma tina de mana in timp ce scriam si sa ma ia in brate.

Media 4, "bolnav psihic" 

Am refuzat timid si m-am ferit probabil intr-un mod care l-a deranjat foarte tare si de atunci nu am iesit din "proasta", mi se incheia media 4 in fiecare prim semestru al fiecarui an, desi nu eram intrebata nimic, in timp ce domnul profesor continua sa atinga alte colege care nu aveau curajul sa spuna nimic pentru ca, probabil, nu voiau sa ajunga in situatia mea.

Nu ma intelegeti gresit, nu sunt vreo feminista distrusa care se simte atacata si abuzata de tot ce are penis, dar nu mi s-a parut si nici acum nu mi se pare normal ceea ce se intampla la orele acestui domn profesor. Nu cred ca o sa schimbe nimeni nimic in legatura cu asta, cel putin nu in tara in care traim. Probabil o sa fiu atacata pentru ca eu l-am "intaratat", desi eram o copchila de 15 ani care nu auzise de barbati in viata ei. Spuneti ce vreti, spuneti ca acest profesor este foarte destept sau citit sau cum vreti voi, nu o sa neg, nu va voi contrazice, dar cultura nu are nicio legatura cu boala psihica. Convingerile lui sunt absolut idioate, iar comportamentul lui lasa de dorit", a scris Simona Nuță pe Facebook.

PS: Ca fostă elevă a Colegiului Național B.P Hasdeu, adaug că nu am auzit niciodată vreo elevă plângându-se de profesorul Gheorghe Tarara. Să vii acum să spui, fără nicio dovadă, că te-a hărțuit în urmă cu mai mulți ani, bate la ochi. Colegiul B.P. Hasdeu ocupă un loc fruntaș, după rezultatele obținute de elevi, datorită profesorilor care predau acolo. Să vii cu o astfel de poveste fără suport poate distruge un om care a fost și încă este mentor pentru multe generații. În niciun caz, Gheorghe Tarara nu este bolnav psihic. 

Simona Nuță spune: "nu mi s-a parut si nici acum nu mi se pare normal ceea ce se intampla la orele acestui domn profesor". Dacă nu i s-a părut normal, mă întreb de ce nu s-a dus să-l reclame atunci. Acuzațiile de felul acesta nu au nicio valoare, doar că, da, pot distruge un om.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel