Guvern Tudose. Ciolacu, primul mesaj ca vicepremier

PSD Buzău a transmis că "este o mare onoare ca doi dintre parlamentarii social-democrați, membri ai Organizației Buzău, să fie nominalizați de către președintele Liviu Dragnea pentru a face parte din noul Guvern condus de Mihai Tudose, Guvern care a primit deja astăzi votul de învestitură din partea Parlamentului".

Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, va ocupa poziția de Viceprim - ministru și Lucian Romașcanu, președinte al Comisiei pentru cultură și media din Senat, va gestiona portofoliul de Ministru al culturii și identității naționale. Cele două propuneri au fost validate în unanimitate, miercuri, în ședința Comitetului Executiv Național.

"E un moment politic pe care viitorul îl va explica mai bine. O să mă refer mai mult la partea economică. Sunt un om al cifrelor și pot să vă spun că România se află într-un moment economic bun. Ce ne lipsește este o creștere viguroasă a investițiilor și o creștere a veniturilor la buget. Pentru acest lucru îmi place să cred că am fost adus în fruntea acestui guvern. Vă asigur că nu există alte obiective în ceea ce mă privește decât implementarea programului de guvernare și recuperarea întârzierilor", a spus Mihai Tudose în discursul din Parlamentul.

"Aceste funcții vin la pachet cu speranțele românilor în stabilitate și într-un viitor mai bun. Trebuie să recuperăm cât mai repede întârzierile, astfel încât să ducem la îndeplinire aplicarea programului de guvernare votat în decembrie 2016. Suntem pregătiți să ne asumăm responsabilitatea și să mergem la Guvern pentru îndeplinirea acestor obiective", a declarat Marcel Ciolacu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel