Guvern: Premierul nu a fugit de întrebări, ci a considerat că afirmațiile sale nu sunt de interes

Florin Cîțu / Foto Facebook
Florin Cîțu / Foto Facebook

Florin Cîțu nu a fugit de întrebările reporterilor, ci a considerat că afirmațiile sale nu sunt de interes pentru jurnaliști, a transmis Guvernul, după ce, marți, premierul a plecat dintr-o conferință de presă.

„Facem precizarea că premierul Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă desfășurată la Palatul Parlamentului, considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști. Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere față de reprezentanții mass-media”, a transmis Executivul.

În acest context, amintim că premierul Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, deranjat de întrebările ziariștilor despre ce alianțe poate face PNL.

„Mulțumesc mult de tot, nu putem să discutăm în acest stil”, a spus Florin Cîțu și a plecat din fața ziariștilor.

VIDEO cu premierul Florin Cîțu de la conferința de presă:

Cîţu, după BEx al PNL: Am decis formarea de echipe de negociere, în Cameră şi Senat, pentru păstrarea majorităţii

Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a decis, marţi, 28 septembrie, formarea unor echipe de negociere la Camera Deputaţilor şi la Senat pentru păstrarea majorităţii în Parlamentul României.

„S-au format echipe de negocieri la Camera Deputaţilor şi la Senat pentru păstrarea majorităţii în Parlamentul României”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei BEx al PNL. Premierul a adăugat că „PNL este un partid responsabil, care şi-a asumat guvernarea într-un moment dificil şi nu dă înapoi!”

„În continuare, PNL rămâne ferm în spatele președintelui și al premierului în această perioadă, nu este niciun fel de discuție aici. În continuare, îi așteptăm pe partenerii de la USR să vină să discutăm și să mergem cu această coaliție, dar vom trage linie în momentul în care cei de la USR vor vota moțiunea alături de PSD sau de AUR. În acel moment, PNL nu va mai negocia cu USR”, a spus liderul PNL.

Moțiunea depusă de PSD, citită joi

Amintim că Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis ca moţiunea de cenzură a PSD, intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu”, să fie citită într-un plen reunit joi, de la ora 14.00, şi votată în cel de marţea viitoare, de la ora 12.00. Mai multe, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel