Grindeanu, la Congres: PSD nu va mai vota NICIODATĂ un guvern liberal sau condus de PNL

Sorin Grindeanu Foto: Agerpres
Sorin Grindeanu Foto: Agerpres

Sorin Grindeanu a luat cuvântul la Congresul PSD. 

"Îmi pare bine că am revenit. Mi-a fost dor de voi. Pentru mine, în politică, acasă înseamnă PSD. PSD are o echipă capabilă să reclădească o echipă care să câștige alegerile. Când m-am înscris în PSD am venit pentru că eu cred în valorile de stânga, dar a mai fost și un alt motiv. PSD era un partid apreciat de toată lumea. Avea oamenii cei mai bine pregătiți pentru a conduce țara. De fiecare dată când PSD a guvernat România a avut creștere economică.

Am fost întotdeauna mândru că sunt membru PSD.  Este timpul să privim spre viitor. Ne uităm în trecut doar pentru a învăța și să nu mai repetăm greșelile. 

Este timpul să arătăm că PSD nu și-a pierdut prestigiul că are cei mai buni oameni să conducă țara. Avem cei mai buni primari. Altfel nu s-ar chinui atât să îi ia de la noi. Aici sunt oameni care au rezistat și în perioade grele.  PSD nu va mai vota niciodată un guvern liberal sau condus de PNL. Domnule Orban, în curând veți deveni cel mai cunoscut șomer din România", a declarat Sorin Grindeanu la Congresul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel