Grădinărit. Pregătirea și fertilizarea solului - Cum se face

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Grădinărit. Pregătirea și fertilizarea solului - Cum se face. Primăvara, solul din grădina ta trebuie pregătit și fertilizat. Iată ce ai de făcut.

Grădinărit. Pregătirea și fertilizarea solului. Trebuie să sapi la adâncimea de 25 cm, pentru a afâna pământul. De asemenea, poţi scăpa şi de buruienile din grădină. După ce ai săpat, este necesar să te ocupi şi de fertilizarea solului, scrie cumsa.ro. Foloseşte compost, paie, mraniţă sau gunoiul provenit de la păsări sau de la vaci ori cai.

Grădinărit. Pregătirea și fertilizarea solului. Dacă vorbim de o suprafaţă mare, poţi lua în considerare şi fertilizarea chimică, efectul fiind mai rapid decât la îngrăşământul organic.

Grădinărit. Pregătirea și fertilizarea solului. Sistemul de irigare este foarte important atunci când vine sezonul cald. Totodată, nu uita de verificarea programului de udat. Dacă foloseşti un sistem care iriga plantele prin picătura de apă, atunci verifică-l pentru a te asigura că mai funcţionează. În caz contrar, furtunele trebuie înlocuite pentru a te asigura că vor funcţiona la parametri optimi atunci când vei avea nevoie.

Vezi și: Zambile în ghiveci. Cum le îngrijești și unde trebuie să le ții dacă vrei să reziste mult timp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel