Gigi Chiru (PNL) își explică absența din Senat la votul în cazul Șova

Senatorul PNL Gigi Chiru a explicat, miercuri seara, de ce nu a fost prezent, marți, la votul dat în Parlament pentru cererile DNA cu privire la Dan Șova.

Gigi Chiru a explicat că este plecat din țară, pentru că are de rezolvat o problemă personală, motiv pentru care nu a putut fi prezent la votul din Senat.

"De marți dimineață sunt plecat din țară. Eu aș fi amânat, dacă știam că se pune pe ordinea de zi. E o problemă care mă intersează în mod personal. Aș fi amânat, dacă știam că se rezolvă. Nu am discutat cu nimeni pe acest subiect. Eu am participat la absolut toate solicitările statului, de trei ani de zile. Dacă stau să îmi rezolv anumite probleme în funcție de cum stabilește domnul Tăriceanu ordinea de zi, e posibil să greșesc", a declarat Gigi Chiru, la B1 TV.

Vezi și: Lovitură pentru PNL în Senat! Trei liberali negociază trecerea la PSD

Întrebat câte dosare penale are el, Gigi Chiru a fost evaziv în răspuns, spunând că nu vrea să amestece problemele sale cu cele ale lui Dan Șova.

"Nu am niciun dosar penal care să mă determine să votez într-un fel sau altul", a replicat senatorul.

Mediafax scria în octombrie 2014 că Gigi Chiru este urmărit pentru luare de mită şi spălare de bani, pentru că în 2010, când era şeful Inspectoratului în Construcţii Sud - Est, ar fi cerut mită 1,5 milioane de euro pentru a favoriza un grup de firme într-un proiect de construcţie de parcuri eoliene în Dobrogea, potrivit DNA.

Citește și: Un președinte de partid anunță că susține moțiunea PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel