Ghiță, plângere penală pe numele Laurei Codruța Kovesi

Sebastian Ghiţă a depus, prin intermediul avocaţilor, o plângere penală la Parchetul General, după dezvăluirile făcute de fostul deputat Vlad Cosma.

Vizaţi de plângerea penală sunt şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, procurorul Giluela Deaconu şi foştii procurori Mircea Negulescu şi Savu Alfred, informează Antena 3.

Sebastian Ghiță îi acuză pe aceştia de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat.

[citeste si]

În plus, el a mai zis că poate proba acuzaţiile pe care le aduce cu înscrisuri, dar şi martori şi înregistrări audio şi video.

Vlad Cosma a depus la Parchetul General o plângere penală

În context, amintim că Vlad Cosma a depus la Parchetul General o plângere penală împotriva a patru procurori de la DNA Ploieşti, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, pe care îi acuză de săvârşirea infracţiunilor de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat.

Potrivit unor oficiali ai Parchetului General, plângerea a fost depusă vineri şi îi vizează pe procurorii Lucian Onea, Giluela Diaconu, Alfred Savu şi Mircea Negulescu (exclus recent din magistratură).

În urma acestei plângeri, luni a fost înregistrat un dosar pe rolul Secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului General.

Postul Antena 3 a difuzat duminică seara o înregistrare, în care fostul deputat PSD Vlad Cosma susţine că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să "inventeze dosare în baza unor probe fabricate" unor importanţi oameni politici şi de afaceri, printre care şi lui Sebastian Ghiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel