George Tuță a rupt Internetul cu o fotografie. Dana Budeanu: Toate femeile au înnebunit când au văzut poza. Un fel de Petre Roman pe vremea cu valuta

captură video DC News
captură video DC News

În general, femeile sunt „fierte” pe fotografii în care apare un bărbat cu un cățel în brațe.

Un bărbat care are grijă de un câine poate fi perceput ca fiind mai empatic și grijuliu, calități considerate atractive. Animalele de companie, în special câinii, sunt adesea asociate cu un nivel ridicat de afecțiune și loialitate. Un bărbat care arată afecțiune față de un câine poate părea mai deschis emoțional și capabil să formeze legături emoționale puternice. Câinii sunt adesea asociați cu protecția și securitatea. Un bărbat cu un câine poate fi perceput ca fiind protector și capabil să ofere un sentiment de siguranță.

Cam acestea credem că sunt explicațiile pentru care George Tuță, candidatul PNL la Sector 1, a cucerit femeile de pe Internet cu o fotografie în care apare cu un cățel în brațe.

2. -imagine fara descriere- (george-tuta_60080400.jpg)

Dana Budeanu a făcut un comentariu privind acest subiect.

„INTRE TIMP, GEORGE DE LA 1, LE RUPE PE FEMEI PE GENUNCHI CU POZE D ASTEA!  DACA N AM PRIMIT VREO DOUA SUTE DE MESAJE CU GEORGE, N AM PRIMIT NICIUNU!

TOATE FEMEILE DIN SECTORU 1 SA VINA LA MINE, VORBA CANTECULUI!  S AU DUS DRECU TOATE VERDICTELE MELE CU PUDELII, FEMEILE E FIERTE PE ASTA:

“M-am intalnit azi cu George Tuta pe strada, e bine, bine!” (IA L ACASA!)


“Doamna Dana, de ce nu scrieti si de domnu George, nu va place de el? Noi, aici la posta, ne-am facut fan club!” (PAI LUATI L LA POSTA..daca e!)


“Nu v-am auzit vorbind despre domnul Tuta! Vrem sa nu mai iasa regina gunoaielor! E frumos si pare cu bun simt! (I AUZI E FRUMOS, MOR! PAI CU #GII NU TREBUIE SA AI BUN SIMT!)


“E belea Tuta ala! Sunt maritata, aia e! Da’ poate ne cuplam cainii!” (NU E CAINELE LUI, L A LUAT DE LA UNU DE LANGA CA ERA CEVA CU CAINI ACTIUNE!)

ALOOOO! 
S A INDRAGOSTIT FEMEILE DE TUTA! CRAP!


PAI SA MERGETI IN AUDIENTA CAND IESE, CU NEMULTUMIRI, CA ALEA DE LA APACA LA PETRE ROMAN!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

3. -imagine fara descriere- (george-tuta-2_76377600.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel