George Simion, scandal cu Poliția la metrou / video

George Simion
George Simion

George Simion, președintele AUR, a mers la metrou la ora 07.00 pentru a împărți niște „ziare” despre partidul său.

Poliția a venit să-l dea afară de la metrou, moment în care George Simion a zis: „Ne faceți să ne simțim ca niște infractori. Vedeți-vă de treaba dumneavoastră! Poliția nu trebuie să facă abuzuri aici. Ți-am dat buletinul, acum lăsă-mă în pace! Cum adică să rămân pe loc? De ce te plimbi, mă, după mine?!”

„În loc să se ocupe de fetițele care sunt traficate, în loc să se ocupe de cei care fac trafic de droguri, s-au găsit, la ora 07.00, să vină după noi. Poliția Română, stai în banca ta pentru că nu mai suntem copiii aceia pe care îi abuzați voi!”, a mai spus George Simion.

Apoi, un tânăr i-a zis: „Ești un mincinos ordinar!”, moment în care liderul AUR i-a zis să-i explice de ce crede acest lucru.

„Vrei să-ți dau argumente? Îți dau unul singur. Ești politician! Atâta timp cât ești politician, minți de mănânci c#cat”, i-a zis tânărul.

„Așa este, dar am intrat în politică să mă bat cu politicienii. Are și omul dreptate: Dacă ești politician, mănânci c#cat”, a zis George Simion.

Apoi, a venit iar Poliția la George Simion. Mai mulți oameni au sunat la 112 să spună că George Simion face campanie electorală. 

Vedeți mai multe aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel