George Simion o acuză pe Șoșoacă că pregătește ruperea AUR. Antonio Andrusceac: Doi sau trei oameni vor pleca alături de ea

George Simion acuză că partidul Dianei Șoșoacă vrea să-i fure filialele și parlamentarii. Și Antonio Andrusceac susține că Diana Șoșoacă vrea să-și facă grup parlamentar separat și face racolări.

Situație tensionată în AUR, după excluderea Dianei Șoșoacă. George Simion acuză că Partidul Neamului Românesc vrea sa îi fure filiale și parlamentari. În acest sens, Diana Șoșoacă ar urma să-și construiască propriul grup parlamentar, iar vizați ar fi și trei parlamentari USR.

"Mi s-a pus un GPS din ăsta transmițător în mașină. Știam de la începutul anului că este o uriașă presiune pentru scindarea și discreditarea AUR. I se oferă beneficii materiale și beneficii inclusiv din partea unor indivizi care pretind a fi agenți sau colaboratori ai Serviciului de Informații. De asta tot scandalul și cu Diana. I s-a promis funcția de președinte de partid.", a declarat George Simion la RealitateaPlus.

Antonio Andrusceac susține  că Diana Șoșoacă nu are sorți de izbândă cu noua sa formațiune politică, pentru că nu are ce să le promită celor pe care i-ar racola.

„Doi sau trei oameni vor pleca alături de ea, de la formațiunea ”Neamul Românesc”. Doi dintre colegii de la „Neamul Românesc”, cu două zile înainte de definitivarea listelor parlamentare, au spus că nu vor pleca. Ea încearcă să racoleze oameni, inclusiv de la USR. Ea ne-a ascuns că a fost pe listele altor partide, iar asta spune multe. Pentru noi nu e nicio pierdere. Nu are ce să le promită decât unora care nu au habar de politică. Ce să le promită Șoșoacă pe mai mult de patru ani. O vedeți capabilă pe Șoșoacă să conducă o formațiune politică pentru mai mult de patru ani? Nu văd altă cale decât să le da bani sau să ofere funcții, dar nu exista certitudinea că acele funcții vor fi disponibile”, consideră Antonio Andrusceac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel