George Maior – „profesionalism excepțional” în viziunea Camerei Reprezentanților din Arizona

Camera Reprezentanților a statului Arizona a adoptat o proclamație oficială în onoarea ambasadorului George Cristian Maior, pentru contribuția remarcabilă pe care a adus-o la dezvoltarea Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite.

„Camera Reprezentanților a statului Arizona a adoptat joi, 6 mai 2021, o proclamație oficială în onoarea ambasadorului României la Washington, George Cristian Maior, în care este subliniată contribuția remarcabilă pe care acesta a adus-o la dezvoltarea Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite ale Americii.

În proclamație se arată faptul că, în perioada mandatului său de ambasador al României în SUA, George Cristian Maior a demonstrat un profesionalism excepțional, dezvoltând și întărind inclusiv relațiile comerciale dintre țara noastră și statul Arizona.

Proclamația a fost introdusă în Camera Reprezentanților a statului Arizona de către liderul majorității, Benjamin Toma, și președintele Camerei, Russell W. Bowers, cu ocazia încheierii mandatului ambasadorului George Cristian Maior în SUA” arată un comunicat oficial al ambasadei României la Washington. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel