George Băeșu, schimbare la față ANRP: Sperăm să putem retroceda în natură mai mult

George Băeșu, președintele ANRP, a fost contactat telefonic de Rareș Bogdan, moderatorul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea, pentru a discuta despre retrocedările de terenuri.

Rareș Bogdan l-a întrebat pe George Băeșu câte cereri există în prezent, făcute în ultimii ani, care sunt analizate de instituția a cărui președinte este din mai 2012.

„La acest moment mai sunt circa 40.000 de dosare de Legea 10, încă nesoluționate, și circa 10-12.000 de dosare de fond funciar nesoluționate. Astea sunt acum la ANRP. O să vedem ce ne mai vine din țară, în perioada următoare. După ce se finalizează acest proces de inventariere, la capătul căruia sperăm să se identifice terenuri, astfel încât să putem retroceda în natură, mai mult, și să nu mai aducem alte dosare la București, să îi punem pe oameni să aștepte despăgubiri”, a declarat președintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor la Realitatea.

Citește și: Hurezeanu: „Marele blond de la Sibiu și micuțul brunet de la București se întâlnesc oarecum, propunând o formă nouă de adresare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel