Hurezeanu: „Marele blond de la Sibiu și micuțul brunet de la București se întâlnesc oarecum, propunând o formă nouă de adresare”

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a avut o evoluție spectaculoasă în ultima vreme, spune jurnalistul Emil Hurezeanu. El a găsit chiar un element comun pe care edilul exclus din PSD îl are cu președintele ales Klaus Iohannis.

„Acest nou personaj care vrea să depășească Ferentarii și să se transforme într-un fel de arbitru al eleganței în marile cartiere”, este felul în care Emil Hurezeanu l-a caracterizat pe Marian Vanghelie la „Jurnalul de seară” de la Digi 24.

„În orice caz, are o evoluție spectaculoasă. Omul care trăia prin dezacorduri și avea o ofensivă mai degrabă grotescă, aș spune, care nu avea legătură cu politica sub nicio formă, iată-l apărând într-o postură de agent de rectificare: rectifică excese, nu mai face greșeli, face tot felul de semne sugestive, când e vorba de răceala unor domni, cu degetul sub nas, în traducere proprie asta ar putea să sugereze și consum de droguri. E multisemantic. Părea un fel de entuziast al almanahului cu colinde sau cu cimilituri și iată-l stăpânind limbile mai multor almanahe dintr-o dată, cu un evantai destul de mare de acțiuni și sugestii, cu un bagaj lexical mai mare. A putut să țină oameni pe jar, se pregătește, ceilalți s-au speriat, el a stat pitit, a mai adunat, acolo în Ferentari... Foarte bine”, mai spune jurnalistul.

Citește și: Dragnea, către Vanghelie, după declaraţia cu ”rotula”: ”Nişte golănii mafiote”

 

„Și domnul Vanghelie e un reprezentant al spațiului public, virtual. Pe cine reprezintă dânsul? Un sector în care oamenii trăiesc mai mult cu gândurile și suferințele lor, oarecum neglijați, oarecum marginalizați. N-a făcut politica centrală a unui partid, la fel ca Iohannis, și uite că marele blond de la Sibiu și micuțul brunet de la București se întâlnesc oarecum, propunând o formă nouă de adresare și de a face politică”, a mai spus Emil Hurezeanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel