Gafă penibilă găsită de Banciu în ”servilismul” lui MRU

Oreste Banciu
Oreste Banciu

 

Ultima emisiune a lui Radu Banciu, înainte de plecarea în concediu, a însemnat un duș rece pentru Mihai Răzvan Ungureanu. Banciu a dat citire postării lui Ungureanu, în care acesta își explică reproșurile la adresa lui Traian Băsescu.

”Nu l-am atacat pe Traian Băsescu. Doar l-am criticat pentru vulnerabilităţile sale şi pentru că îşi face sieşi rău! Şi nu pentru că mi-a dictat peste umăr Vasile Blaga vreo scrisoare”, scrie Ungureanu, citat de Banciu. Explicațiile nu sunt date din servilism, arată fostul premier.  MRU o critică din nou pe Elena Udrea care ar fi de vină pentru izolarea președintelui, care luptă cu sistemul dar a ajuns să o facă de unul singur,”haiducește”. Traian Băsescu are marele merit de a fi făcut reforme, arată Ungureanu. MRU cere politicienilor să respecte drumul început de Traian Băsescu şi să se asigure că vom avea o Românie în care statul de drept funcţionează. MRU susține că nu e servil, zice Banciu.

” O întrebare mică aș avea și eu, spune Radu Banciu. Nu e un pic de servilism aicea? Să ne asigurăm că respectăm drumul, că economia nu e distrusă de baroni, moguli şi oameni politici, că rolul nostru în Europa e unul important şi nicidecum de furnizori de imigranţi şi că, atenție, 25 de ani umilinţă au fost suficienţi. Păi din cei 25 de ani, 10 n-au fost cu Băsescu, întreabă Radu Banciu? Nu e bine să-l lăudați pe Traian Băsescu în neștire. Sunt 25 de ani de umilințe, dar 10 au fost cu Băsescu. Domnule Ungureanu, nu vă băgați în astea pe care nu le cunoașteți. Ce ușor vă ies din gură vorbele astea. Nea Traian n-a colcăit în acea umilință de care scrieți?”.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel