Gâdea: Puneți-vă centura de siguranță! NICIODATĂ în istoria acestei țări nu s-a întâmplat așa ceva

Gâdea
Gâdea

”Puneți-vă centura de siguranță!”, a zis Mihai Gâdea în momentul în care a anunțat o informație bombă.

”Am strâns, prin teledon, suma de 4.046.687 euro. Niciodată în istoria acestei țări, absolut niciodată, nu s-a întâmplat ca oamenii să fie atât de generoși. Vă suntem recunoscători pentru încredere și generozitate. Aproape zilnic vă vom prezenta rapoarte despre unde vor merge banii. Veți afla totul la virgulă”, a zis Mihai Gâdea.

Unde puteți dona pentru a ajuta medicii în lupta cu coronavirusul

Teledonul Români Împreunã, transmis în direct, vreme de 6 ore, simultan pe 5 canale tv, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3, fiind totodatã şi cea mai lungã transmisiune tv de acest tip din România a fost lider de audienţã la nivelul tuturor categoriilor de public. Peste 6.6 milioane de telespectatori unici la nivel naţional au urmãrit ieri, în intervalul 13:00 – 18:58, transmisiunea live din platoul Teledonului, dar şi din casele a peste 40 de vedete care s-au alãturat iniţiativei Intact Media Group. 

Cei care vor sã ajute o pot face în continuare, pânã pe 5 aprilie, donând Fundației Mereu Aproape cu cardul, prin transfer bancar în conturile RO86BTRL000AJUTEU8848RON și RO32BTRL000AJUTEU8848EUR (Swift BTRLRO22) deschise la Banca Transilvania, cu cardul on line sau paypall pe site-ul www.ajuteu.ro sau prin SMS de 2 Euro la numărul 8848.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel