Urmărește emisiunea live


Gabriela Firea: Este o lipsă de respect față de bucureșteni

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, nu va putea depune jurământul în cursul zilei de miercuri, deoarece PNL a anunţat că abia pe 21 iunie va preda la Autoritatea Electorală Permanentă şi la Biroul Electoral Central raportul mandatarului financiar pe toată ţara, motiv pentru care nu se poate implica în câteva probleme punctuale cu care se confruntă Bucureștiul. 

 

"Am fost întrebată de jurnaliști de ce nu mă implic mai puternic în lipsa de căldură din Capitală. Eu nu pot să intru în Primărie, nu am calitatea să convoc directorii de la RADET, eu pot să acționez doar informal, ceea ce am și făcut. Este o lipsă de respect față de bucureșteni, am avut în weekend pasajul Jiului inundat, dar nu am putut să acționez la nivel oficial. Avem sute de blocuri fără apă caldă, nimănui nu îi pasă, eu nu pot să mă întâlnesc cu nimeni la nivel oficial, ca să rezolv situația. Este o lipsă de respect față de bucureșteni", a afirmat, prin telefon, Gabriela Firea, în ediția specială realizată marți seară de Oana Zamfir, la Antena 3.

Mai mult, Firea a reiterat că are informații că liberalii fac diverse manevre în Primărie - "angajări, semnează documente și ascund documente" - pe ultima sută de metri înainte de venirea noii conduceri și a anunțat că va comanda un audit.

"Cu părere de rău o spun, liberalii nu au înțeles nimic din aceste alegeri. Ei fac angajări, semnează documente și ascund documente. Eu îi anunț că va urmări un control foarte riguros din partea instituțiilor abilitate. Ei iau decizii acum pe care nu ar mai trebui să le mai ia. În mod concret, am spus ceea ce am spus. Voi comanda un audit."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel