Furturi din autoturisme cu MĂNUŞI ŞI MĂŞTI DE SCHI. Video

masina sparta
masina sparta

Poliţişti de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au identificat principalii bănuiţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme şi de componente ale acestora, comise pe raza municipiului Buzău.  

Din cercetări a reieşit faptul că, în nopţile de 4 spre 5 ianuarie şi 11 spre 12 februarie 2018, trei tineri din Şarânga, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, s-ar fi deplasat cu o mașină, în Buzău, de unde ar fi sustras, din autoturisme, bunuri în valoare de aproximativ 2.500 de lei.

Folosindu-se de mănuşi şi măşti de schi, pentru a nu fi recunoscuţi, ar fi sustras componente exterioare de la două autoturisme şi ar fi pătruns în interiorul altor șase, de unde ar fi furat bunuri (aparate radio cd, staţii de emisie recepţie, extinctoare şi altele).

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, cei în cauză au fost depistaţi ieri, 20 februarie, pe raza localităţii Şarânga. Astfel, au fost recuperate bunurile sustrase, în proporţie de 90%.

Poliţiştii au dispus reţinerea bănuiţilor pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, în care poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, informează un comunicat de presă al Inspectoratului General de Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel