Funeralii Regina Ana: Unde puteți merge pentru un ultim omagiu

Toţi cei care vor dori să aducă un ultim omagiu Reginei Ana vor putea merge joi la Palatul Regal din Bucureşti, unde cu o seară în urmă a fost depus, în Sala Tronului.

Potrivit Casei Regale, joi şi vineri, de la ora 8,00 la ora 22,00, toţi cei care vor dori să depună flori şi să se închine la catafalcul Reginei Ana vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal.

Cei prezenţi la Palatul Regal pentru a aduce un ultim omagiu Reginei Ana sunt rugaţi să fie îmbrăcaţi în ţinută corespunzătoare, în culori închise, să nu poarte sacoşe, genţi ori bagaje voluminoase, de niciun fel, să nu vină însoţiţi de copii sub 7 ani, nici cu cărucioare de copii, să nu folosească aparate de fotografiat ori telefoane mobile, ori alte instrumente electronice, să aibă la ei un document de identitate.

Fotografierea şi filmarea sunt interzise, din respect pentru solemnitatea ocaziei, a precizat Casa Regală.

Totodată, nimeni nu va putea depune florile personal, la catafalc. Florile vor fi aşezate în grădina din faţa Palatului Regal ori pe trotuarul din faţa grilajului Palatului. Personalul Casei Regale va fi la faţa locului, pentru a îndruma publicul participant. Persoanele care vin la catafalc sunt rugate să nu aducă volume, scrisori, ilustrate, timbre, documente ori fotografii cu ei. Toate acestea pot fi trimise ulterior, prin poştă, pe adresa Palatului Elisabeta.

În incinta Palatului Regal, fumatul şi vorbitul la telefonul mobil sunt strict interzise. Cărţi de condoleanţe sunt deschise, încă de marţea trecută, la Castelul Peleş, la Palatul Regal şi la Palatul Elisabeta. Ele sunt la dispoziţia publicului timp de 40 de zile de la data decesului. Mesaje de condoleanţe pot fi transmise şi online la http://www.familiaregala.ro/mesaje.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel