Frunzăverde: Va trebui să ne lămurim ce e cu proiectul MAI

frunzaverde
frunzaverde

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat duminică, că nu are cunoştinţă de ce, potrivit proiectului propus de MAI numărul de parlamentari ar creşte, susţinând că democrat-liberalii doresc scăderea aleşilor, iar situaţia va fi lămurită în zilele următoare.

"Proiectul MAI nu coincide cu decizia Coaliţiei", a admis Frunzăverde care, întrebat care este motivul diferenţelor, a precizat doar că nu a apucat să discute situaţia cu ministrul Traian Igaş, scrie newsin.

El a evitat să facă mai multe declaraţii pe subiect, precizând că nu are cunoştinţă de raţiunea modificărilor apărute faţă de decizia iniţială a coaliţiei. Liderul PDL a precizat că partidul său susţine în continuare reducerea numărului de parlamentari. "Va trebuie să ne lămurim în legătură cu proiectul pus de MAI", a adăugat Frunzăverde.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a explicat, pentru NewsIn, că potrivit proiectului propus de MAI, numărul senatorilor creşte de la 137, cât este în prezent, la 142, iar numărul deputaţilor se măreşte de la 334, câţi s-au ales în 2008, la 345, astfel că reducerea promisă de putere nu este pusă în aplicare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel